Welkom bij het Schorrekoor!

Sint-Annaland heeft door de eeuwen heen altijd al een bijzondere band gehad met de zee. Het is daarom geen wonder dat een plaats als Sint-Annaland, met zijn lange en rijke verbondenheid met de zee, ook een koor huisvest.

Vanaf 23 maart 2007, de dag van de uitkomst van de eerste CD, is de nadruk op het zingen van zeemansliedjes vervallen. Het koor legt zich tevens toe op het zingen van Nederlandse nummers, Ierse volksmuziek en nummers van de The Beach Boys, The Beatles maar ook in de programmering onder meer het nummer “May it be” uit de film Lord of The Rings, zijn daarvan voorbeelden.

Introductie

Het gezelschap bestaat nu uit ongeveer 28 leden, waaronder drie vaste muzikanten (een accordeoniste, Bodhrán/cajón speler en een gitarist) dit alles staat onder leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg. Bij uitvoeringen wordt het combo vaak uitgebreid door een tal van extra bevriende muzikanten.

Via deze website kunt u meer te weten komen over ons koor, een overzicht van ons repertoire, ons bezoeken, en, als u wilt, een optreden boeken.

Nieuws

Voor het laatste nieuws klik hier.

Recente foto’s
Rechten voorbehouden. Copyright ©2004-2013
MENU